TANÁCSADÓINK

Mindketten sikeresen elvégeztük a Gergely- és Iklódi féle Integrált Reflux Terápia elméleti és gyakorlati képzését, 2017-ben.

Mikoly Kriszta

Reflux-, táplálkozás-, nyirok-tanácsadó

Saját refluxbetegségemből adódóan folyamatosan keresem, kutatom az okokat és összefüggéseket.

Célom, hogy minél komplexebb rálátást és kezelést adhassak Vendégeimnek. Vallom, hogy a megfelelő kezeléshez szükség van egy jó csapatmunkára. Fontos a jól képzett szakember, de pont annyira fontos az olyan Vendég, aki a javulás érdekében tenni akar és nyitott az új terápiára.

4 éve foglakozom reflux és emésztési problémás emberekkel. Képzett IRT reflux-terapeuta vagyok.

Mottóm: Az okokat kell megszüntetni, nem csak a tüneteket!

Széplaki Szilvia

Biológus, mentálhigiénés szakember, reflux-tanácsadó, frissítő nyirokmasszőr

Kora gyermekkoromtól kezdve számtalan egészségügyi kihívással kellett szembenéznem, melyekből a kiutat végül a szakmáimból adódó kutató, rendszerező látásmód hozta meg. Amit nem tudtam megoldani csupán a biológiai folyamatokat szemlélve, ott a lelki fejlődés, a mentálhigiéné adta meg a válaszokat. Hiszem, hogy a kulcs az ok-okozati viszonyok átlátása. Mi miért alakulhatott ki? Mit tehetünk, és miért lehet attól jobb?

Nagyjából 5 éve segítem így a hozzám fordulókat, közel 3 éve teszem ezt IRT-refluxterapeutaként is.

Hivatásom: Egyszerűen és érthetően segítek átlátni, hogy egyes tünetek esetén mi zajlik a szervezetükben, hogyan tehetünk hatékonyan az egészségünk, jóllétünk visszanyeréséért. Ha értjük mi történik, a gyakorlati útmutatásokat is sokkal hatékonyabban tudjuk önállóan is használni. Akár egy életen át, és nem csak a reflux esetében.