Mikrobiom PRO

2020.03.02

Update! Már plusz rostokkal kapható + Fiber néven.

Volt egyszer egy betegem aki szedte és a puffadása eltünt..... utánajártam és ma már én is minden reggel fogyasztom a bélflórám védelmében.

MI IS AZ A MIKROBIOM?

A mikrobiom él, létezik. Bennünk, egészségünk irányítója, a testünkben élő baktériumok közössége. Annak idején Joshua Lederberg (genetikus, mikrobiológus) Nobel-díjas tudós felfedezett egy új emberi "szervet". Az emberi géntérképhez képest (23 ezer) 150x több (3-5 millió) gént tartalmaznak a bélcsatornában élő baktériumok. Ez a végtelen lehetőséget biztosító élő tömeg bármilyen élő anyagot képes szintetizálni a szervezetben.

A mikrobiom a bélcsatornánkban élő baktériumok összességét jelenti. Egészségét a széles spektrumú bélflóra biztosítja. Mindennapi étkezésünkbe tehát ásványi anyagokban, nyomelemekben és mikroorganizmusokban gazdag táplálékot kell beépíteni. A mai világban ezt szinte lehetetlen jó minőségű, feldolgozatlan, teljes értékű étel formájában megadni a szervezetünknek, ezért van hatalmas szükségünk a Mikrobiom pro ra. Ez a zseniális termék 35-féle növényi összetevőt tartalmazó bioaktív növényi szárítmány. A mai világban szinte képtelenség egyszerre ennyi féle zöldséget, gyümölcsöt elfogyasztani!

A mai egyoldalú táplálkozás helyett segítség a testünknek
A mai egyoldalú főleg szénhidrát és cukor alapú táplálkozásunkkal felborulhat testünkben a mikroflóra egyensúlya, előnyt adva a kártékony baktériumtörzseknek. A Mikrobiom Pro 35-féle növényi összetevőt tartalmazó, célzottan a mikrobiomot támogató makro- és mikroelemeket biztosító bioaktív, növényi szárítmány. A Mikorobiom pro segítségével feltáplálhatjuk a bennünk élő jótékony baktériumokat, melyek így megerősödve leküzdhetik és kiszoríthatják a számunkra káros baktériumtörzseket. Rendszeres fogyasztásával lehetőséget biztosíthatunk, hogy újra széles spektrumban, megfelelő változatosságban legyen jelen a szervezetünket védő baktériumflóra.

Segítenek a növényi rostok

- A baktériumok akkor érzik jól magukat, ha rostokban gazdag tápanyagot juttatunk emésztőrendszerünkbe. Naponta egy egészséges felnőttnek legalább 25-40 g élelmi rostot kellene fogyasztania, egy gyermeknek pedig ahány éves, annyi gramm, plusz hozzáadva 7 g-ot a kapott értékhez. Az egészség megőrzése szempontjából fontos a jól működő emésztőrendszer. Márpedig a táplálékokban lévő növényi rostok kedvezően hatnak az emésztésre és segítenek megszabadulni a méreganyagoktól, csökkentik az elhízás lehetőségét és számos betegségtől is óvnak - fogalmaz a fejlesztő.

Érdemes felsorolni, milyen növényi összetevők alkotják a por kiszerelésben kapható készítményt, biztosan mindenki sok ismerőssel fog találkozni... S az is biztos: szinte lehetetlen egyesével napi szinten beszerezni és bevinni mindezeket! Tehát a lista: cékla, almapektin, búzafű, kaporlevél, sütőtök, zellergyökér, zöldárpa, hibiszkuszvirág, kovaföld, sárgarépa, spenót, almarost, brokkoli, citrus rost, gyömbér, inulin, katángkóró, moringa, csipkebogyó-hús, citromhéj, csalánlevél, csicsóka, lucerna, papaya gyümölcs, paradicsom, petrezselyemlevél, shiitake gomba, zabfű, kurkuma, lapacho kéreg, máriatövis mag, torma, zöldtea, fahéj, chayenne bors.

Forrás: Biocom, algaegészség