KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

Ez a fajta zsírbontó eljárás biztosítja azt, hogy műtét nélkül érjük el a kívánt alakot, annak minden fájdalmas és kellemetlen mellékhatása nélkül. Elsősorban a bőr alatti (subcutan) zsír csökkentésében van szerepe, és kiváló a narancsbőr kezelésére is. Az ultrahang impulzusok 5 cm mélységben képesek lehatolni a zsírszövetben. Ezek a berendezés által generált ultrahang impulzusok a zsírsejtekben buborékokat hoznak létre, melyek ütközése, szétrobbanása olyan nyomásváltozást eredményez, amely hatására a zsírsejtek szétesnek. A nyirokrendszer segítségével a zsírbontás alatt folyékonnyá vált zsír és az egyéb bomlástermékek a májba jutnak, ahol azok lebontásra kerülnek, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

A kavitáció előnyei:

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.

A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során a páciens speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall.

Hány alkalomból áll egy kezeléssorozat? Mennyi időbe telik egy kezelés?

Egy kúra átlagosan 6-10 kezelésből áll, egy-egy kezelés pedig nem haladhatja meg a 40 percet. A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: has, csípő, fenék és comb. Egy kezelés során egy testtájék max 20 percen keresztül kezelhető, így alkalmanként két területet érinthet, pl.: has-csípő, fenék-comb, has-fenék, stb. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik.

Milyen eredményeket várhatunk?

Az elért eredmény nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlandóságától. Általánosságban elmondható, hogy a szabályok betartásával egy 6-10 kezelésből álló kúra az adott területen, egy-két ruhaméret csökkenést eredményezhet.

A klinikai tesztek tanúsága szerint 3 ultrahangos kavitációs kezelés után 3,95 cm-es csökkenést tapasztaltak a has és comb körfogatában.

Kezelés után

A kezelést követően 24 óra cukor-és szénhidrátmentes diéta betartása javasolt, illetve közvetlenül kezelések után 30 perc mozgás ajánlott. Emiatt a kavitációs kezelésekhez általában ajánlunk egy 30 perces gépi nyirokmasszázst is. Így érhetjük el, hogy a zsírsejtek a nyirokrendszerbe jussanak, onnan pedig a megfelelő kiválasztó szervhez, mely elvégzi a zsírsejtek lebontását. Fontos a fokozott folyadékbevitel, mely segíti az elfolyósított zsírt azonnal a nyirokrendszerbe juttatni. E nélkül kevésbé hatásos a kezelés.

A kezelés menete

1 Előkészítés: ultrahang gél felkenése

2 Kavitációs kezelés: kavitációs kezelőfej mozgatása a kezelt területen az előírt időtartamig

3 Kiürítés: 30 perc

Kombinálhatóság:

• gépi nyirokmasszázs

• rádiófrekvenciás feszesítés

A kezelés mellékhatásai

A kavitációs ultrahangos kezlésnek mellékhatásai nem ismertek. A kezelés végeztével a vendég folytathatja a megszokott napi tevékenységeit, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

Kiknek ajánljuk

azoknak, akik 6-10 hét alatt kiegyensúlyozottan szeretnének megszabadulni a nemkívánt feleslegtől és akik jojó-szindróma nélkül, tartósan csökkentenék ruhaméretüket.

Kinél nem alkalmazható

A kezelés a legtöbb ember számára nem jár semmilyen kockázattal, azonban van néhány olyan eset amikor nem javallott elvégezni a kezelést:

 • Következő betegségek esetén nem kezelünk: kezeletlen artériás magas vérnyomás, nagyobbfokú szívbetegség, szívizom-érelmeszesedés, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, nem kezelt cukorbetegség, csonttuberkulózis, súlyos csontritkulás, központi idegrendszer krónikus sérülése, autóimmun betegségek, epilepszia, nyomás allergia
 • Menstruáció idején (előtte 2-3 nappal sem)
 • Terhesség, szoptatás idején
 • Krónikus elhízásnál (120kg felett)
 • Szívritmus szabályzója, beültetett szív defibrillátor vagy egyéb beültetett elektromágnes eszköz esetén
 • Nátha, megfázás fertőző, lázas betegség
 • Belső és középfül panaszok esetén /éles, zúgó hang miatt
 • Hepatitis, ill. egyéb májbetegség esetén
 • Kötőszöveti rendellenesség esetén
 • Hasi sérv, vagy három hónapnál nem régebben végzett hasi műtét esetén
 • A kezelendő terület alatt beültetett idegen test van, de a nőknél a spirál nem akadály
 • Daganatos megbetegedése esetén

KEZELÉS ÁRA:

Bérlet típusokról és az árakról itt tájékozódhat: 

FONTOS:

a napi 2,5-3 liter folyadék fogyasztása, illetve a napi szénhidrátbevitel csökkentése.

Nézze meg rövid videónkat gépünkről: