Higiéniai szabályzat

Kedves Páciensünk!

Az Ön és terapeutája biztonsága érdekében kialakítottunk egy olyan higiéniai rendszert a rendelőbe való megérkezéstől, a távozásig, amelyben Ön is a legnagyobb biztonságban érezheti magát.

A higéniai rendszer részletei a következők:

• Kérjük, a kezelésekre egyedül érkezzenek. Abban az esetben, ha mégis szükségük van kísérőre, lehetőség szerint a parkolóban vagy az utcán várja meg Önöket. Természetesen kiskorú gyermekkel egy kísérő érkezhet a rendelőbe, de a testvéreket és a többi családtagot kérjük, a szabadban várakozzanak.

• A rendelőbe való belépéskor kérjük, azonnal használják a kézfertőtlenítőt, melyet több ponton is megtalálés szájmaszkban lépjenek be. A cipőt cseréljék le

• Mivel a rendelőnk egészségügyi szolgáltatást lát el, fokozottan ügyelünk a higiéniára. Emiatt minden esetben kötelező az utcai cipőt lecserélni az általunk biztosított benti papucsokra vagy a páciens által hozott benti cipőre.

• Kérjük, a kezelés előtt maximum 10 perccel érkezzen, de lehetőség szerint pontosan, és minimális előkészületeket kelljen tennie az óra előtt, fáradjon azonnal a kezelőhelyiségbe. A kezelés végeztével kérjük, mielőbb hagyja el a rendelőt, hogy a kontaktok számát a minimálisra csökkenthessük.

• A mellékhelységek kézfertőtlenítő kézmosás után használhatók. Kérjük ügyeljen az alapvető higiéniás szabályok betartására és a tisztaság megőrzésére.

• Ha várakoznia kell, és más is várakozik, kérjük, tartsák be a min. 1,5 m távolságot, az orrukat és a szájukat is fedje maszkkal.

• Kérjük, még enyhe tünetekkel se vegye igénybe a kezeléseket (fejfájás, torokfájás, köhögés, hidegrázás...)!

• A kezelési idő 50 perc. (de ez kezelésenként eltérhet) Kérjük kérdéseit ezen időintervallum alatt tegye fel és az időpont egyeztetést is ebben az időintervallumban tegye meg. Két páciens között szükséges a 10 perc szünet szellőztetés és fertőtlenítés céljából. Kérjük, pontos érkezésével és az óra végeztével tegye lehetővé, hogy a terapeuta is elhagyhassa a kezelőt!

• Lepedőt biztosítunk a kezelésekhez, de ha biztonságosabbnak érzi, hozza magával a saját tornalepedőjét. Lepedő nélkül semmilyen testfelület nem érintkezhet a kezelőággyal, tornamatraccal, kérjük, ügyeljen erre a kezelés és a torna közben. Lehetőség szerint a kezeléseken is viselje a szájmaszkot, a terapeuta minden esetben viseli az ön biztonsága érdekében.

Köszönjük együttműködésüket!

Egészségterápia csapata