Mikoly Kriszta

Reflux-, táplálkozás tanácsadó, nyirokmasszőr

Több, mint két évtizeden át az emberek problémáit oldottam meg egy multinacionális vállalatnál, és a változás szele engem sem kímélt. Úgy gondoltam, hogy ezen az úton haladok tovább, segíteni másokon.

Saját refluxbetegségemből adódóan folyamatosan keresem, kutatom az okokat és összefüggéseket.

Fontosnak tartom a has manuális kezelését, mivel a hasüregben elhelyezkedő belső szervek hatékony kezelhetőségét segíti ez a terápia. Kiegészítő terápiaként nyirokkezeléssel is foglalkozom, koncentrálva a hasi területre, mely számos emésztési problémát okozhat.

Speciális emésztést segítő hasmasszázst alkalmazok a hasi fascia lazítására, mely kedvezően hat a reflux és egyéb emésztőszervi megbetegedésekre. Különböző légzőgyakorlatokkal megtanuljuk ellazítani, feszesíteni rekeszizmunkat.

Manapság nagyon nagy szükség van egy jó masszázsra vagy más megfelelő terápiára, hogy megőrizzük egészségünket, javítsuk szervezetünk általános állapotát, rendszeresen kezeljük, feloldjuk "stresszeinket", mely testi, mentális és érzelmi diszharmóniát okozhat.

Képzett svéd-, nyirokmasszőr vagyok. Folyamatosan képzem magam különböző légzés, fascia  tanfolyamokon és feljesztem nap, mint nap a további kezeléseket.

IRT reflux-terapeutaként dolgozom Budapesten, Zuglóban.

Bejelentkezés: +36 30 257 8541


Kerdi Fanni

Gyógytornász-fizioterapeuta

Kollégáim küzül sokan kisgyermekkoruk óta sportolnak, esetleg volt egy sportsérülésük, ami miatt megismerkedtek a gyógytornával. Nálam ez kicsit másképp alakult. Az én kiinduló pontom annyi volt csupán, hogy szeretek emberekkel foglalkozni és igazi örömet okoz, ha segíteni tudok. A gyógytornász képzés megtalálása az életem egy olyan pontja volt, ahol végre a saját utamra léphettem és megtanultam, hogy a mozgás nem csak egy feladat és az egészséges életmód része, hanem örömforrás is lehet. Így a sport azóta is az életem része és a felszabadult mozgás élményét vendégeimmel is szeretném megéreztetni.

Képzettségek:

  •  Trigger- és Tenderpont Terápia I-II
  • Kinematic Taping - izom és ízületi ragasztási technikák
  • McKenzie terápia "A" - Mechanikai Diagnózis és Terápia a Lumbális Gerincen
  • Függesztéses technikák alkalmazása a mozgásterápiában I-II
  • Kerekesszékes életmód oktatása a rehabilitációban
  • Nyirokoedema komplex kezelése
  • Dorn terápia
  • hegkezelés

Bejelentkezés: 06/70 505-4110

Gróf Orsolya

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának gyógytornász szakán végeztem 2005-ben. A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban 13 évig dolgoztam teljes munkaidőben, előbba diabetológiai belgyógyászaton, majd vezető gyógytornászként.

Rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, 2016 márciusában a Holisztikus Medicina Alapítvány szervezésében elvégeztem a Semmelweis Egyetem által akkreditált, kétéves manuálterapeuta képzést. A kórházi lapban publikált szakmai cikkeim, valamint a Népszava Online-nak adott interjúk mellett, több alkalommal volt lehetőségem a TV-ben (M1, DunaTV) is felhívni a figyelmet a gyógytorna fontosságára.
Pácienseimet mindig tetőtől-talpig, egy egészként vizsgálom és egyénre szabottan, empatikus hozzáállással, kitartóan kezelem. Mindig a problémára leginkább hatásos módszereket igyekszem választani. Szeretem a hivatásom, fontos számomra a betegeim panaszainak enyhülése, és az általam kezelt beteg mielőbbi gyógyulása.


Alkalmazott módszereim:
Barvicsenko-féle manuálterápia
FDM-terápia (kötőszöveti elváltozások kezelése)
McKenzie-terápia
Terrier-módszer
Manuális nyirokdrenázs
Tape technika
Fascia Tréning
Flossing terápia
Neurodinamika

Bejelentkezés: +36 70 787 6500

Szabó Dóra

Gyógytornász, McKenzie-módszer, Kinezio-tape terapeuta, Talpreflexológus

2015 nyarán végeztem gyógytornászként a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi - és Szociális Képzési Karán. Azóta Budapesten dolgozom a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Belgyógyászati osztályán. Minden korcsoporttal találkozom, a legváltozatosabb kórképekkel társítva. Nagy kreativitást igényel a lehető legjobban személyre szabott terápiát összeállítani, de törekszem arra, hogy mindig az adott páciens problémáit oldjam meg. Igyekszem mindig hatékonyan, precízen kialakítani a torna programot a mihamarabbi gyógyulás érdekében.

Szakmai továbbképzéseken veszek részt, bővítve eszköztáramat. Gyermek gyógytornával is foglalkozom, ezen belül lúdtalp, egyensúly, gerincferdülés és tartásjavítással.
Felnőtteket és gyermekeket is várok kreatív, személyre szabott egyéni gyógytorna foglalkozásra!

Továbbképzéseim:
- 3NS TEX Kinematic Taping alaptanfolyam
- Dinamikus Manuálterápia- (Holisztikus Medicina Alapítvány) - lágyrész kezelési technika
- 3D Scoliosis Terápia - Schroth módszer gerincferdülés, hanyag tartás javítására
- McKenzie "A" tanfolyam- deréktáji problémák, gerincsérv kezelési módszere
- Reflexzóna Terápiás Talpmasszázs tanfolyam- Egész szervezetre ható kezelés "talptérképen" keresztül
- Acu-Tape elméleti és gyakorlati haladó tanfolyam - (Oriolus Med) - KinezioTape alkalmazása egyéb kezelés kiegészítéseként.

Bejelentkezés: +36 70 948 9788

Kővári András

Svédmasszőr

2011 ben elvégeztem a svéd relaxaciós masszázs tanfolyamot. 

Régen sokat sportoltam versenyszerűen. A sok sérülésem kíváncsivá tett, hogy lehet minél hamarabb a testi funkciók hibáit visszaállítani. Ezért végeztem el a masszőri tanfolyamot. Fontos számomra a prevenció is, nem csak akkor kell a segítség, amikor már baj van, hanem a megelőzésre is nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Ebben segítek. Nagyon jó érzés amikor látom, hogy elégedetten és egészségesen távoznak a masszázs után a Pácienseim.

A mai rohanó világban a test sokszor nem rendeltetésszerűen van használva, mivel sokat kell ülni, vagy rosszul terhelődik, esetleg sok a stressz, így nem csoda, hogy egyre több esetben jelentkeznek mozgásszervi problémák. Ha hasonló problémája van forduljon hozzám bizalommal.

Részt veszek tovabbi képzéseken hogy minnél naprakészebb legyek. Új eszközöm a Köpöly. Nagyon jó összhangban tudunk fájdalmat enyhíteni.

Bejelentkezés: +36 31 783 2412

Kedves Látogató! A weboldal tartalma folyamatos feltöltés alatt. Köszönöm türelmét!